Roelfsema Administraties & Advies,
uw administratiekantoor en adviesbureau in Oude PekelaWij zijn sparringpartner, administratiekantoor, belastingadviseur en adviseur voor elke zzp- en mkb-onderneming
op het gebied van onder meer financieringen, subsidies en ondernemingsplannen.Wubbe Roelfsema, uw persoonlijk adviseurPersoonlijk

Ik ben kundig en zeer ervaren in bedrijfsadministratie, fiscaal advies en bedrijfsadvies voor zowel eenmanszaken als midden- en kleinbedrijf. De mix van professionaliteit en een persoonlijke benadering, betrouwbaarheid en bereikbaarheid vormen mijn kracht.
Kundig & ervaren

Met als basis HBO Bedrijfseconomie werkte ik mij in ruim twintig jaar op van administratief medewerker tot accountmanager voor een middelgroot accountantskantoor met een eigen klantenportefeuille. “Ik heb niet de tekenbevoegdheden van een accountant, maar wel de kennis en vaardigheden die u in de accountancy mag verwachten.”
Administratiekantoor & adviesbureau

Na ruim twintig jaar was de tijd rijp voor een nieuwe stap: mijn eigen administratiekantoor & adviesbureau. Want mijn wens was al geruime tijd om mijn kennis en ervaring te mixen met mijn eigen visie. Bij ons krijgt u geen vuistdikke rapporten. U krijgt iets wat veel waardevoller is: wij ondersteunen u waar nodig, denken proactief mee en adviseren u als u ingrijpende beslissingen moet nemen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat u binnen alle fiscale wet- en regelgeving geen cent teveel aan belasting betaalt.
Administratiekantoor in Oost-Groningen

Het werkgebied van Roelfsema Administraties & Advies is Oost-Groningen en omgeving. Als geboren en getogen Oost-Groninger spreek ik de taal van de mensen. Ook voel ik de mentaliteit van mensen in deze regio goed aan.
Werkgebied van ons administratiekantoor in Oost-Groningen

Ons werkgebied omvat onder meer de gemeenten Pekela, Oldambt, Westerwolde (Bellingwedde en Vlagtwedde), Stadskanaal, Veendam en Menterwolde. Wij werken voor klanten in onder meer Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Winschoten, Blijham, Bellingwolde, Wedde, Vlagtwedde, Onstwedde, Alteveer, Stadskanaal, Wildervank, Veendam, Meeden, Heiligerlee, Westerlee en Blauwestad.
Meer informatie?


Wij kunnen ook iets voor u of uw organisatie betekenen. Klik hier voor meer informatie.