Erkend door de NOAB, een garantie van kwaliteit

Roelfsema Administraties & Advies is erkend door de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Deze erkenning door onze branchevereniging is voor u een garantie van onze hoge kwaliteitsstandaard in administratieve & fiscale dienstverlening.

NOAB scheidt het kaf van het koren


Administratiekantoor is geen beschermde naam. Iedereen mag zich zo noemen. Maar hoe kunt u als mkb’er of zzp’er zeker zijn van de deskundigheid en betrouwbaarheid van een administratiekantoor? Die zekerheid biedt het NOAB keurmerk. Dankzij dit keurmerk weet u zeker dat Roelfsema Administraties & Advies beschikt over gedegen, actuele kennis en kunde. Want de NOAB scheidt het kaf van het koren.
Zekerheid van kwaliteit


De NOAB legt de lat hoog, zodat u gerust kunt zijn over onze kwaliteit. Zo moeten wij voortdurend blijven aantonen dat wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden. Wij zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. De NOAB faciliteert dit met informatie, scholing en ondersteuning.
Verplichtingen en verzekering

De NOAB-beroepscode en leverings- en uitvoeringsvoorwaarden stelt vele verplichtingen aan ons werk. Dit zijn verplichtingen waaraan wij graag voldoen, omdat ze naadloos aansluiten op onze beroepsopvatting. Ontstaan er desondanks toch een keer problemen, dan kunt u een beroep doen op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege van de NOAB. Als NOAB-lid zijn wij verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. Maken wij een verwijtbare fout, dan bent u zeker van schadeloosstelling.
NOAB achterban van specialisten

Wij zijn een allround administratie- & advieskantoor. Soms komen onze relaties bij ons met zeer specialistische vragen of uitdagingen. Als NOAB-kantoor kunnen wij u ook daarmee verder helpen. De NOAB biedt als kennisorganisatie voor haar leden een achterban van specialisten zoals fiscalisten, accountants, advocaten en arbeidsdeskundigen. Zo hebben wij als kleinschalig, toegankelijk administratiekantoor toch alle specialistische knowhow in huis.
Gemoedsrust voor onze klanten

Als NOAB-kantoor zijn wij uw administrateur, financieel manager, fiscaal deskundige, personeelsdeskundige, bedrijfsadviseur, vertrouwenspersoon en sparringpartner. Wij staan naast en achter u met de kennis en inzet bij zaken waarvoor u zelf niet de kennis of tijd hebt. Ook onderhouden wij uitstekende contacten met externe partijen zoals de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken en verzekeraars. Vertrouwen is hierbij de onwrikbare basis. En dat geeft onze ondernemende klanten op vele fronten gemoedsrust.